bye bye

nu tänker jag rulla ner till rhodos... ha det bra så länge

krraam

bleach ftw

Scenen när ichigo kallar fram sin zanpaktou för första gången. e bättre på japanska men fanns ingen bra med text :)

snart snart :D

Om en månad klommer andra säsongen av lefend of the seeker. shiieit va jag längtar. förstga va bara så grym!!
Serien bygger på "the sword of truth" av terry goodkind som är en av mina favorit böcker. tror att säsong 2 kommer bli gaaalen!


4 dagar kvar till rhodos!

helt sjukt va tiden flyger. ska bli  underbart... just nu e mitt största problem att larsson nästan dödade mig på gymet
kan inte lyfta armarna...ahha men det blir nog bra :)

jobb 07 imorn så bara o sova
nanna

^^


Köp

Nu ska jag fixa skor :) sen blire ner till mamas med johan, ludde o cookie...maaaat

//Ekke


Morrn du!

Fredag fredag fredag! yey yey yey yey yey!!!! :D

O jag e ledig ikv'äll...så nu ska ähr festas. o nattie e alltid ett super sällskap. hahah man vet iaf att man inte har tråkigt! och ja man kanske känner att man lever ibland oxå.

Måste köpa nya skor snart.. men det ordnar sig :) hoppas jag...larsson lät som om han ville följa med!

annars ä're jobb i helgen som gäller. får se om man orkar hitta på ngt annat... tvättar nog nästa helg skulle jag tro. måste fan plugga oxå. men det ska vi nog kunna klämma in.

nu e d  dax för data igen wohooo!

//EKke

snart helg

jobbar ju tyvärr hela helgen men ska ut med natie imorrn kommer bli totalt awzome! ;P
måste docck se till o bli frisk snart! men nu ska jag rulla ner till kista! äta, gå på apoteket o sen till jobbet...ses imorrn! :

bara en tanke...

ja som sagt så har jag och larsson slagit till på en resa till medelhavet. fätt nice. fick hem en taxfree tidning med fin fina priser som jag har suttit och dreglat över. ´jag antar att det är billigare med  vissa saker där nere oxå (A)... så jag surfade fint in på tullens hemsida för att se hur mkt man får ta med sig hem.

Det här är vad jag hittade!

Du får föra in alkohol skattefritt till Sverige när du reser från ett annat EU-land under förutsättningen att:

- alkoholen är avsedd för eget bruk eller för din familjs behov
- du själv transporterar varorna till Sverige
- och du är minst 20 år gammal

Det finns ingen övre gräns för hur mycket alkohol du får föra in, men det ska vara för ditt eget eller din familjs behov. Du får även ta med dig alkohol om du ska ha en fest till exempel bröllop eller födelsedagsfest där du bjuder på alkoholen vid evenemanget


Det lustiga med det här är att fan va man kan prata sig ur situationer. haha. ja Jag är mörk. säg att jag tar in 20 liter sprit. HEY WTF. JAG HAR EN STOR FAMILJ!!!??? kan tulltjänstemannen käfta emot det? troligen inte. men det är bra... kommer att bunkras upp för ett bra tag framöver :D


Aqua timez...alones


haha jaja jag e sämst!

Jag vet! Jag vet! dåligt uppdaterad som fan. men har faktiskt inte haft tid, ork eller ngt att s kriva om för den delen. Nu är det snart dags o kila iväg till jobbet. har lckats få 3 st jätte gina brännmärken å underarmarna. men vad gör man inte för att folk ska få en god hamburgare? ;) MÅSTE plugga ordentligt ikväll. muntligt imorn. hmmm men det skall nog gå bra!

Annars veta fan. jag o mr larsson flyr ner till rhodos 5 dagar. haha jag har kollat taxfree priserna. ngn som vet hur mkt sprit man får ta in i sverige??? haha känns nästan värt att bunkra. aja. hoppas på ett hyffsat väder iaf.

det är bara 2 veckor dit! längtaaaar

HAr haft en data tenta under tiden jag inte skrivit den gick super så man ska inte klaga. men varför e man alltid nervös inör prov. även fast man vet att man kommer klara dem?

nej in i dushen o sen iväg... ska lösa ut mitt studie bidrag nu oxå. NEAT. extra pengar... fick bli fickpengar till rhodos... d e ju trotts allt 4000 kr ... första ggn iaf...sen e d 2000.

tjing tjing


Bleach 235

Idag släpps en ny bleach...episod 235! för att vara exakt... d e typ det enda jag gläder mig åt! till helgen blir det förhoppningsvis grill o så med polarna...o sverige bara måste slå ungern. För er som inte tittar på bleach. BÖRJA. det är wen GRYM serie!

//Ekke


jahaapp...

Så var den här skit dagen slut. värsta kaoset på jobbet blev det oxå. men nu har jag sagt hejdå. det kommer dröjja minst 2 månader tills vi ses igen. hoppas att saker har lugnat sig lite tills dess. men jag tror att det kommer vakna när jag ser dig igen. just nu känns allt rätt segt. men hoppas att det kommer något roligt som kan avleda mina tankar lite. Ta vara på dig söt!

//Ekke


imorn blir en jätte jobbig dag...

kan skriva om det imorn... men malldeles för mkt som MÅSTE göras för att man ska kunna hinna med :/
skola, handla,skola, jobb, plugg...fuck me!! haha

aja... nanna!

//Ekke


RSS 2.0