Game on

jahapp... så imorn va d fredag igen. nice! Fest som vanligt ska bara släpa mig igenom en arbetsdag. hoppas på att jag mår bättre imorgon e lite små krasslig nu... nel possetivt! sov gott!

Tänkte avsluta med dagens bästa och sämsta kommentarer...

Bäst  "Han har ju en dejt med mr right..."  //Ludde
Sämst  "Mat ska inte va gott, det är brännsle"  //Emma  
//Ekke

Pannknack till tusen och läsk torsk!

Vaknade med årets huvudvärk, INTE roligt. tror det beror på de tidiga mornarna. men va gör man inte dör pengar^? ;D nu e d kväll igen.... och huvudet känns som att jag har tio fulla byggarbetare där inne som möblerar om med slagborr. ja ni vet själva hur det kan kännas. idag hade vi typ ingen kolsyra till läsken så mesta delen av tiden har gått åt till att förklara för folk att vi inte har läsk. KUL. alltså...alla ska ju ha cola eller fanta... gahaa...mkt juice blev det sålt iaf :/. och huvudvärken bllev inte bättre :P Nu ska jag nog ta o lägga mig... så att man mår bättre imorn.

Höger vänster om!
March!

//Ekke

Wisdom

If you belive, without seeing the truth of what is, then you're simply being willfully blind, not wise. You must see, first, in order to learn and understand!

//Richard Rahl

Lååååång dag

Okej jag kan direkt erkäna att dagen itne alls blev så som man tänkt sig. men sånt är väl livet! va på jobbet 09 i morse. trött o seg... men kom igång snabbt! sen drog lunchen igång. och vilka bestämde sig för att komma förbi. jo högsta chefen över alla... så d va rätt spänt ett tag där. sen när han gått o man andats ut ilite.... vem kommer in då. jo chefskocken... o ska kolla så att allt e perfekt...gaaah! men det blev bra :) sen blev det matchruch o ekker kom inte iväg förrens 19. men då hade typ datorn krachat så man kunde inte fixa saker.... så kom iväg 20:30... nästan 3,5 timmar sent... usch. nu ska jag snart sova, tror jag. blir lite poker innan!

//
Ekke

Otroligt trött!

Uppe! faktiskt helt otroligt! är så jääävla trött, vill bara krypa ner under täcket igen! men det kan man ju inte :( ska jobba mitt första dagpass på 8 veckor. gissa om dygnomställningen va omöjlig. kom hem från jobbet kl 09 igår. o börjar om 1 timme. dvs 24 timmar senare. men det är bara att ta.är ledig imorgon. sen är det 4 dagar dag :) så fest tors fre lör? :D

//Ekke


qoute!

"Everything is valuable under the right conditions. To a man dying of thirst, water be more precious than gold. To a drowning man, water be of little worth and great trouble."

//Ekke

Lönelördag...

Taggad till tusen för en super natt...eller kasnke inte?  är jätte trött, har sovit jätte konstigt och kanske lite i längsta laget. men men... oddsen för att det blir högttryck på jobbet ikväll är rätt stor. nej det är väl nästan dags att rulla nu. ha en trevlig natt!!!

//Ekke

Lönehelg??

Jaha då va löningsfredagen avklarad... min fråga e bara. vart va alla. det var tok dött på jobbet. jätte skumt.. men ändå så va d kaos i beredningen när man väl skulle stänga. jag gissar att sötnosen får stå ansvarig för det! kom hem precis nu... men det va värt o ta en frukost med peter. I LIKE!!!! haha grisarna va inne o skulle käka inatt. de fick en överaskning. som jag tror att de inte uppskattade. men men men... jag e jääte jätte pigg.... får se om tom ringer om den där picknicken snart :) vore soft. men vet inte om jag orkar... ngn gång kommer jag ju bli trött och jag vill hest inte att det blir till kvällen!  jag tror ärligt att jag lägger mig o läser mig till sömns,. slutskrvet!

//Ekke

båt båt båt båt båt båt....

nej jag e inte galen... tror jag... galna människor lever ju ständigt i förnekelse. men fan. som vissa människor håller på blir man galen. jag vert att jag inte behöver skriva hur många idioter d finns... men men...olrka va negativ. imorn e en ny dafg.. med nya bekymmer. ...

god natt på er

//Ekke

Början på en ny arbetsvecka

jaha så va den här dagen slut, så är man tillbaka i den vanliga vardagen! upp runt 14-15 imorgon o sen till jobbet  :)
läste en rätt bra sak nyss..

Kärleken är den livsfarligaste drogen av dem alla. Man kan låta romantikerna diskutera dess existens och varför man känner som gör och blir som man blir av den! Pragmatikerna däremot, accepterar kärlek för vad det är och utnyttjar den!

// Stephen King


//Ekke

Poker, dagdriveri och bio

Om ni undrar vad jag gör uppe så spelar jag poker på facebook. NEJ det äer INTE om pengar. bara om ÄRA. jag ska bli bäst!!! för jag ÄR BÄST! så.. nog med smicker till mig själv.

imorgon är det jobb igen. ska bli jätte skönt o komma tillbaka så att man börjar tjäna pengar igen :)

Är rätt seg nu faktiskt.--va på bio med ludde o jonas. harry potter va väl okej men inget jag rekomenderar. läs böckerna gott folk läs böckerna. innan hann vi med en runda på gymet.

måste fortsätta spela så tjing tjing

//Ekke

på väg upp igen

snart e man på ytan o glider igen :)

GALAXEE LULLABY!!!!!!

//Ekke


upp och ner

upp som en sol ner som en pannkaka!

//Ekke

Yey äntligen!

SÅÅÅÅÅÅ nu e jag ledig i typ 56 timmar. men först ska jag sova bort ganska många. shiiet... jag fattar inte varför jag stannade uppe och var kvar på jobbet. men kul som vanligt med peter! ääh... ska nog rulla ner mig i sängen... stänging i helgen... så...god natt på er.

//Ekke

uuuäääh


sista dagen!!!!!!!!

hhuuh... har ont i heeela kroppen, är jätte slut mentalt, oc vill allmänt inte gå till jobbet idag. jag lovar, igår tog död på oss alla. men det är bara jag (av vi som jobbade igår) som ska jobba idag). igår var en mardröm på alla sätt. när rushen väl kom, då kom den rejält. och inte nog med det, vi va bara egentligen bara 3 som var påp golvet. men med lite ropande och mkt panik så fick vi in 2 till som va på väg hem men inte hunnit byta om. men d va fan nästan inte så det funkade ändå. usch... Jag stod i kök första 5 timmarna. sen blev det lungt. och så kom smällen runt 23, jag o mattias bytte för jag kände att jag inte skulle orka stå EN rush till. och vilken tur jag hade. stod i kassa istället. men men. gårdagens matintag bestod av en fruktsallad så jag tycker man borde vara hungrig. men det är jag inte. vill bara få slut på den här dan så jag får va ledig lite. stänger i helgen, med peter :D. det blir trevligt. sen är det mardröms vecka efter, men eftetr DET är det DAG pass 2 veckor! men jag har 5 stängningar på rad 21a-25e. och det avslutas med fre lör som har löning. lagom kaos! nej nu har jag gnällt tillräckligt. snabb dush o sen till jobbet!

kraaams

//Ekke

stängning

bara 2 nätter kvar... sen är det ledigheeet! iaf i 2 dagar. Är rätt stolt över mig själv. klarade en 6 timme i köket själv. DET DU PETER! :D trodde du aldrig va. d va jobbigt och jag kollapåpsade nästan i slutet men jag klarade det. haha va en gäst som villa ha mig med i sin påse hem. synd att man inte slutade...hon såg rätt okej ut...hahaha. nej nu ska jag käka ngt. sen är det stängning igen.

//Ekke

Lyckat?

En polis stannar en bil för en rutinkontroll.
-Hejsan, får jag se på körkortet?
-Jag har inget.
kvinnann som sitter i passagerar sätet blänger argt på mannen bakom ratten
-Tyst Harald, du snackar så mkt skit när du druckit!
-Käften kvinna och ta på dig bältet.
DÅ vaknar mannen som legat o sovit i baksätet.
-Jag sa ju att vi inte skulle komma långt i en stulen bil!
Polisens ögon stod ut av förvåning, då hörs det två knackningar från bagageluckan och en mansröst säger med stark brytning.
-Hallååå!? Är vi framme vid gränsen snart!?

//Ekke

Hurra vad pigg jag e!

Som vanligt, när man väl vill osmna så funkar det inte. haha men det var en kul kväll igår! som naturligtvis slutade på max! gott gott! ska jobba ikväll igen men ska inte ut efter. kommer nog vara för tröt! har typ sovit 2 timmar. verkar bli rätt okej väder idag, så får se vad som händer :). ska lägga mig o försöka sova igen! hoppas man lyckas bättre nu även om jag tvivlar. tror det blev några bra bilder igår iaf! men som sagt vi får se!!!!

//Ekke

söömn

Kaos kväll...sov gott!

//Ekke

en enkel fråga...

Vem skulle du frukta mest, en hundrakilos man som vill stjäla ett bröd för att han är hungrig men vet att det är orätt, eller en femtio kilos kvinna som är fullständigt övertygad om att du rövat bort hennes spädbarn, trots att du är oskyldig??

//Ekke

Jobbaaa

Ibland känns det lite orätttvist. VISSA ä'r i amsterdam. på ett fucking sensation white som börjar typ nu. ååååååh va jag önskar att jag va där! men men... det är jag inte. jag ska jobba om 55 min. fy fan 23-07. men ska inte klaga... är rätt taggad ändå faktiskt. ska dra nu till alla er som är ute... hoppas ni har kul. till ni som e hemma... synd för er.  till alla... ha en trevlig lördagkväll!!

//Ekke

förvirrande...!


Första steget mot vishet är att erkänna att man ninte vet något alls. det är så man säger i alla fall....



//Ekke

lite av det och lite av det!

Jaha.-..då vare slut på de två lediga dagarna och man e tbx på jobbet. sunk. men det blir pengar iaf vilket räknas rätt så mkt :). va hos ludde söndags och badade. fätt me nice. den där poolen e farlig o sjunka ner i för man kommer typ aldrig uopp... d va för länge sen vin sågs men fan. på torsdag ska vi ha kul :D iaf  ett tag :). har tvättat igen.super så då har man rena kläder iaf. ska se om jag kan byta bort mitt pass på lördag... sad ska tydligen åka hem i några månader så han har avskedsfest...den får man ju inte missa. heeela häärliga gamla max gänget
nej nu äre dax o sova :) t

nanna nanan

//Ekke


RSS 2.0