varmt varmt

Nej jag har inte kommit i säng än. det är nackdelen med att jobba natt, man tappar dygnsrytmen totalt! har faktiskt sprungit en runda på järva fältet nu. bara 4,3 km men iaf..,.. va fan ska man göra nu då,. e för varmt för att sova. måste komma på ngt annat o göra tror jag. urs , men men. kommer bli en super dag... så fort jag vet vad jag ska hitta på. kanske ut till larsson påå eftermiddagen och bada? :) ja vi får se :D

kasnke ska försöka ta 1 timmes sömn ändå.... annars slutar kanske denna dag som igår.

//Ekke

Blir sällan som man vill...

nära skjuter ingen hare brukar man ju säga. så nära så nära sverige var i fredags. jag var på arlanda och jobbade på max där. när jag sklutade kl 19 så tänkte jag att jag ska sätta mig o ta en öl o se matchen. då står det 3-0 till england. jag blir helt tom o tänker fan. skit samma jag drar hem de är chanslösa. så fel jag hade. när jag kommer in till st eriksplan ringer jag jonas. han ba "jag ser matchen med ludde" "jaha" säger jag trumpet "det står väl 5-0 palla se" "5-0 e du dum det står tre tre" jag slängerr mig in i en taxi säger åt ha o sätta på radion.. då är det andra förlängningskvarten. minuterna senare ska berg nicka i ribban. sen missqar han en straff o molins sätter den avgörande i stolpen. så nära så nära . men england är i final inte sverige. vilket suger. suck suck. har jobbat natt igår så vaknade typ precis. ska nog på bio ikväll. kommer itne att se finalen i morgon. men som Simon bank skrev. det finns inga förlorare som är mer lika vinnare än det här landslaget. 2012 EM kommer bli spännande. om lagerbäck är avsatt tills dess. jag lever på hoppet. om berg kan göra 7 mål på 4 matcher där med kommer sverige spela final! det blir en fest att minnas!
tills dess fortsätter livet som vanligt.

Sometimes to gain ground you'll have to slow down, in this life you can't go back, only forward!
To see what's not there, look at what is! Pain is the one experience common to every living thing, it unites us!

//Ekke


Förhoppningar... rysningar...önsknignar!

Jag sitter här, super trött och borde egentligen sova. (var på jobbet mellan 15:30 och 0700) men jag kan inte. längtar till fredan. tack för inbjudan cookie!!1 men först MÅSTE man ju bara se semifinalen. sverige england, U21 Em som spelas i sverige. och för omväxlings skull ett svenskt landslag som spelar en rolig fotboll! Under är ett klipp från sverige-vitryssland matchen som var den första i mästerskapet. Jag kan inte se mig mätt på deras spel. Berg har gjort 5 mål!!!!! E han inte ordinarie i A landslaget nu så borde lagerbäck tänka på en ny karriär! Jag vet det är "bara u21" men va fan. senast vi tog medalj var det brons. det var med A landslaget. festen efter det var GRYM. fatta hur en guldfest skulle bli. det skulle trots allt vara den största framgången inom svensk fotboll sedan 94, det är 15 år sen! jag vet inte hur det är med er...men jag vill uppleva ett nytt 94. om några år när edt här lageett spelar A löandslag kanske den drömmn blir sann.  fotboll är som man säger en sport som förenar och splittrar. Jag vet att jag är kär i det här laget. och jag tror inte jag är ensam! OM de går till en final så tror jag att sverige kommer stå still opch hålla andan! ett guld vore nog bland det största  som hänt de senaste åren!  jag får iaf rysningar! får ni???? Ställ er frågan. när har ett svenskt landslag gjort 9 mål på 3 matcher i ett slutspel. jag kan inte komma ihåg det i alla fall. Fredag kl 18:00 sitter jag framför tv:n för hoppningsvis med kompisar och snacks. och på måndag? ja då ska vi fira ett EM guld!!!!!

Sverige vann ju matchen med 5-1... berg gjorde hatrick. och inga fula mål! 0:49 och 0:58 ricktiga godbitar. särskilt 0:58!!!!





//Ekke

Simple Rules

These are simple words, but in simple things there is great power...

Sometimes it's more important to seize the chance and do what you can, even knowing that it won't likely account for everything, every problem, than it is to do nothing.

There is magic in sincere forgiveness, the magic to heal. In forgiveness you grant, but more so, in forgiveness you receive.

The greatest harm can result from the best intentions

Passion rules reason.

Mind what people do, not only what they say, for deeds will betray a lie

A contradiction cannot exist in reality. Not in part, nor in whole.

People are stupid; given proper motivation, almost anyone will believe almost anything. Because people are stupid, they will believe a lie because they want to believe it's true, or because they are afraid it might be true. People's heads are full of knowledge, facts, and beliefs, and most of it is false, yet they think it all true. People are stupid; they can only rarely tell the difference between a lie and the truth, and yet they are confident they can, and so are all the easier to fool.

//Wizard rules

There is no easy way...

Usch va man ska klicka då... är jä'tte trött. jobbade (som omväxling) på min lediga dag...nu ser jag fram mot en fredag som SKA bli ledig! Hela dagen flöt väl skapligt... tills det var 30 min kvar :'( då kom kaoset. och jag lackade. sry peter o amanda. jag vet attt det inte var SÅ mkt ert fel som jag kasnke fick det till... men det bara rasade :'(.
Hade systrarna palo i driven för övrigt. det var kul... förutom att peter tog beställningen så att jag inte hade en aning om va de skulle ha. haha men men....jag e ändå dumförklarad så d gör inte så mkt!

nej nu är det sängen... jobb imorgon igen.-

...It gets harder each day!

//Ekke

på tal om fredag...

Ngn som vet vad som händer?? :P
jag måste verkligen göra annat än att jobba :D

//Ekke

....

Vi kan bara vara dom vi är, varken mer eller mindre...


äckliiiiigt

Är jätte klibbig av fett och stekos.... jobbar imorn, i över morrn, dagen efter det...och gissa vad... helöt rätt dagen efter det oxå! sen e jag ledig...o då har det hunnit bli fredag! *suck*..nej nu ska jag sooooova

//Ekke

frukost!?

Det är helt otroliogt att jag inte käkat än...e skit hungrig men ändå inte. är jätte sugen på att hitta på ngt innan jobbet. och ändå inte. vill läsa men ändå inte. tror jag satsar på frukost tillslut ändå. finns rätt mkt godsaker i kylen då vi va o handlade igår ;D

//Ekke

Life, förkortad version

I did many bad things in my youth I regret now
I hurt people I love all around me I can see
I wanna change I'll make it right

staring into my empty hands I see
the things I thought, bad memories are now gone

but still I can't say all that's in my heart
but someday I believe I will
meanwhile, I'll keep going with my life

I go out to walk freely beneath the sun
doesn't matter if I make up my own map
I know, you know I have already lost my old ways
I can change my life

the past I have has made me what I'm now
and someday, I'll be what I dream
meanwhile, I'll keep going with my life

//Ekke

Ha ha ha

så sitter man här igen... faktiskt ledig idag...riktigt skönt om man inte skulle mått så jävla dåligt. va en kul kväll igår. tills det blev som det blev. jaja jag pallar itne skriva allt här faktiskt. men det kunde slutat bättre... för både mig o tom. ha ha
jag ska nog åka till cookie ikväll igen :) men ikväll blire ingen dricka...jobbar imorgon!



//Ekke


Glad midsommar!!!

PAAARTYYYYY

men först jobb...sverige spelar för övrigt mot italien idag. tror att de vinner då italien inte imponerade i sin första match, hoppas stenhårt på att berg får göra 2 mål! :D nej nu äre dags att packa o sen rulla till jobbet. lycka! eller ngt :P
kommer bli en super kväll!!

//Ekke

trött jobb trött jobb

Min lediga dag iadag... men ska jobba likförbannat. men fick ledigt på lördagn istället. får se hurn det blir med det. nu ska jag på intervjuv på nackademin...fett nice
hoppas jag kommer in där. nej nu  måste jag dra... typ.... det är läskigt va många sjuka saker man kan säga när man har tankarna på andra håll... kan ta det där en annan gång..

//Ekke

Jätte stort grattis!!!

Jag vet jag skulle sova... men jag lyssnar i princip aldrig på mig själv!
Måste bara säga GRATTIS GRATTIS GRATTIS till Erika (lilla Nathalie) som fick en pojke i fredags kväll!!! Hoppas att allt e bra med er båda!
vi kommer upp o hälsar på så fort vi kan lita på det sötnos! kan inte vänta innan jag får se nytillskottet! Nästa generation gangstas e här!

boochaaa

//Ekke

Something new

The rain that binds together the earth and the sky, whom in all eternity will never mingle...the moment of that rain, there is a conection between too who will never meet. And when the rain stops falling, the earth sparks with new life, life from one he does not know, and never will know. After the passing of the shadowing clouds light is finding a way thrugh, and
each time it's touched by the light of the sun or moon, the world is always changing into something new...

//Ekke

Booriing

Det händer absolut inget spännande i mitt liv just nu... job  jobb jobb och lite mer jobb som omväxling... har knappt tid att sitta här vid datorn, och nu i helgen då jag va ledig har jag vart lite här o var så inte haft tid!

va hos larsson o badade idag iaf. i regnet. i en iskall bubbelpool, det var nästan tortyr. jätte skönt var det ju inte!!!!!!

nu ska jag sova

jobb imorrn

//Ekke


Fear...

"What are you doing? Why do you run?
You still have not called me.
Face forward!
You should be able to hear it now.
That which blocks your ears is worthless fear.
The enemy is one, you are one.
What is there to fear?
Cast off your fear!
Look forward!
Go forward!
Never stand still.
Retreat and you will age.
Hesitate and you will die.

After all, there's nothing but fear reflected in your eyes.
When you dodge, "I'm afraid of getting cut".
When you attack, "I'm afraid of cutting someone".
Even when you try to protect someone; "I'm afraid of letting them die".

Yes, your eyes only speaks to me of absurd fear.
What's neccesary in a fight isn't fear.
Nothing can be born from that!

If you dodge, "I won't let them cut me".
If you protect someone, "I won't let them die".
If you attack, "I'll cut them".

Well can't you see...
... the resolve to cut you reflected in my eyes?

//Ekke-Urahara-Zangetzu

Klar!

Larsson, johansson anmäler logement samt toaletter klara för visitation ;)

nej okej... men jag e iaf klar att städa... äntligen! 2 timmars sömn nu da innan jag ska iväg o jobba! woho. tror det blir en bra dag ändå :)

go natt!!

//Ekke

Clean clean

Håller på att städar för fullt. insåg hur  lite tid det är kvar till helgen. urs :S... ska jobba imorgon sen ut till ludde o sen in på stan. när vi kommer hem därifrån e d nhl final...avgörande matchen! detriot måste vinna!!! på lördag jobbar jag o på kvällen e d inflyttningsfest.. därför städar jag. haha jag vet att jag e sent ute men har ärligt inte hunnit!

orkar inte!!! börjar om 7 timmar!
//Ekke

fan

visst är det synd att det bästa laget inte alltid vinner. detroit vart SÅÅÅÅ mkt bättre än pittsburgh inatt... men men... livet e inte rättvist. så 7e avgörande match på fredag alltså!

nu skan jag sova

natti
//Ekke

hemma o ser hockey :)

ramla in från jobbet för någion timme sen,... sitter nu o ser på 6e stanly cup finalen ... detroit ligger under med 0-1 eftrer 2 perioder men hoppas de tar det!!!! holmström o lidström e så värda det! njuter av tacos oxå! nice

//Ekke

Vart fan..

..Är min deo. den har cvart borta i 4 fucking dagar...jag saknar den! gah damp damp. ajja...mpåste till jobbet. hörs snyggingar...

//Ekke

Dreams of reality

There were a lot of things I wanted to do. I wanted to become a teacher, and an astronaut, and a baker... I wanted to go to a bunch of different donut shops and ask for one of everything! And I wanted to tell the ice-cream man to give me one of everything, too! I wish I could have five different lives! Then I could have been born in five different towns, and eaten five lifetime's worth of food, and had five different careers, and... fallen in love with the same person, five times...

//Orihime bleach

Resolve

Those who are left behind in a fight or are in the way aren't the ones who lack power. They're the ones who lack resolve!

//Ekke

Tre dagar

Som utlovat men lite sent, min fina redogörelse för de senaste dagarna!

Fredag 5/6
Otroligt seg dag, sov vaknade sent sprang till jobbet jobbade till 05, haha totalt kaos på jobbet som vanliogt, men jag gillar kaos :D...  e en total kaos människa. eller?? btw när jag kom hem kl 06 så satt det 3 muppar och spelade tv spel. men jag gick o la mig. va lite svårt o sova när de satt o skrek dock.

Lördag 6/6
Hurra nationaldag. jag firade, INTE. Va uppe kl 09. inne på centralen 10 och i eskilstuna kl 12. där firade vi (jag och linda) sofia som tog studenten. grattis sötnos! nu är det bara att börja jobba!! Av mmig fick hon 2 flaskor skumpa. hoppas att hon gillade dem. jag drack upp en flaska själv. pratade rätt länge med thomas, sofias systers man! han är jätte trevlig och vi hade sjukt kul. dels för att han bjöd på öl. sen vare bara o åka hem för självklart började man jobba kl 18... match ju, sverige danmark,. det första therese frågade när jag kom in genom dörren på jobbt var "ekke, är du full." jag bara "nej klart som fan jag inte e, har ju inte alls varit på student mottagning," haha men det va rätt dåligt tryck under matchen. bara en 17 timme. suger hårt, o sen losade ju sverige. HUR FAN KAN MAN MISSA EN STRAFF? shit, men men, blir en tråkig msommar nästa sommar. ingen fotboll o ingenting :( även om jag e född optimist så tror jag inte sverige lyckas kvala in sig till vm. *suck* kom hem 06 o då däckade jag.

Söndag 7/6
Inser att jag inte gjort annat än jobba o flänga än hit o än dit... men vaknade runt 16 o då vare bara att lubba till jobbet där man skulle jobba 17-02. det var en helt okej natt ändå. lagom med folk och bra bemmanning.  så det var chill. allt gick smidigt för ovanlighetens skull o jag hann med bussen så lyckades vara hemma tilll 03.

Imorse hade jag körlektion så släpade mig upp o körde. det ägde fett!!!!! jag ska in till vasastan o köra i morgon NICE! i övrigt har man städat.  så mkt mer spännande än så är inte mitt liv. blir ingen kryssning på onsdag för ajg måste jobba. suck suck suck.

nu ska jag käka en mack o sen gå o lägga mig. upp tidigt imorgon med.


kram på er

//Ekke


hemma men trött

Jaha... än en gång... inte hunnit skriva. har vart hemma totalt 7 timmar senaste 3 dagarna o 2 ntterna o då har jag sovit. har körlektion 09:05 i morgon..så...när jag kommer hem därifrån så kommer helgens inlägg...

//Ekke

urs

huvudvärken har iaf gått öveer... men den försvann först runt 01:30... suck. va jätte jätte seg dag :( men men nun e den slut o man ska få sova. måste bli frisk imorgon. e utlånad tuill mac arlanda då! ska bli spännande. hoppas på ngt nmys imorgon.. men vi får se :)
god natt på er nu iaf

//Ekke

huvudvärk

usch! men ska iaf jobba till 02...

//Ekke

lax o fräsha dofter

nydushad, fräsh o sexig...vem kommer över??? jag bjuder faktiskt till o me på middag ju. haha nej skämt o sidå. nydushad e jag, o jag hååller på steka lax.. men inget sällskap ikväll... thomas ringde för några minuter sen. "tja lust o dra ner på stan, min syrrra tog studenten ifag" grattis till henne! nej jag orkar faktiskt inte ikväll... ska jobba sent imorgon. så d blir som d bblir... nå lax mackor och te...here we go!!! :D

//Ekke


Hit the shower!

Back again.... bleav ett varv på järvafältet iaf :)...nu ska jag dusha
sen får vi se! :)

//Ekke


On the run

Okej så filmen va kanske inte så bra som man hoppats... men det var mkt action i den ändå. så d får väl räknas som ngt! annars var terminator inte alls jätte bra. men men... transformers + blod d e min sammanfattning. aja. ska ut o springa nu... tror inte jag pallar jätte långt...men 5 km ska det väl bli! sen måste jg käka,.. e sviin hungrig,.

tjooo

//Ekke


Biio

Lite mysigt småseg efter en dag på jobbet. men det hindrar naturligtvis inte att man ska ner på stan o gå på bio. hoppas filmen e bra annars fionn det en överhängasnde risk att man somnar. Har slarvat med fysen på psista tiden...fy på mig!!!! måste fixas...men som det ser ut nu är det svårt att hitta tid till det. är så trött efterjobbet så jag vill helst sova ngn tim,me o sen e gymmet stängt. livet e hårt. och då är det inte lätt...

//Ekke


seg

otroliggt va trött man blir av o sova för lite... men det var en bra match inatt. Tyvärr vann penguins :(
o domarna sög verkligen...hur klan man missa 6 spelare på isen...det var säkert i 11-12 sekunder!!! puckon!!
aja...ska ranta iväg ner till kista en sväng. hoppas på att det finns ngt kul där. jaja.

hade!!

//Ekke

lite mat kanske?

Man kommer inte långt utan att äta. har jobbat mkt, okej mer än tidigare på två år, senaste dagarna så inte blivit så bra med mat. så kanske lite singelmat ikväll. typ mikrade köttbullar, snabbpasta och ketchup? :)

juste. jag provade max lyxshejjk idag. DET VAR GREJJER, REKOMENDERAS VARMT. tsm med chilifries, doc intee när jag jobbar för jag pallar inte göra skiten. men det är gott!!! chili burgaren kan ni skita i. den e inget märkvärdigt. ta en frisco istället! :)

nej vad jag svamlar.

MAT

//Ekke


Stanley cup final inatt då

Måste ju vara uppe o se 3e matchen... det bara är så!

//Ekke

Work Work

Har jobbat hela dagen mer spännande än så blev d inte... eller jobbetr va lite spännande :P datahaveri som gjordew att vi fick dra konto kort på det gamla sättet. det uppskattade uinte gästerna ... men men... tråkigt för dem. nu ska jag in i dushen.  Awsomness!

//Ekke


Yeah

Jag tog den... hoppas det inte finns fler. nu ska jag försöka sova igen. Pratade btw lite med natti för ngra min sen. över msn...jätte mysigt o höra från dig!!! :)

gonatt!

//Ekke

irriterande...

Fick just ett myggbett... fan ska man behöva jaga mygg nú oxå?? o då kunde jag inte somna innan. nu ser jag den!!! DÖÖÖÖÖÖÖ

//Ekke

fotnot.

Notis till förra inlägget. ngn som vågar gissa hur nära jag va o tappa mobilen i vattnet där? :P haha
//Ekke

Utmattad??

Får väl börja med attm säga att igår var en super dag. söndagen alltså. skulle jobba 23-04   på natten till söndagen. men det blev till nästan 06:30. sen skulle man ju börja 09 på måndag. så. kunde ju inte lägga mig o sova o vrida bort dygnet. va o käkade med morm o far. det var väldigt mysigt. sedan blev det en utflyckt till bro där larsson, jag och greken solade, badade, blev bitna av gäddor samt glassade i jacuzzin från 15 på eftermiddagen. när man kom hem däckade man således i sängen. va uppe 07 imorse. på jobbet 08:30 och gissa vad. när kl va 14 frågade xin om jag inte kunde stanna till 19 istället. DUM som mane sa man såklart ja. USH mest korkade jag gjort. det var inget kul EM pass. eller hur fia? långsamt i köket, 100000000 bilar i driven och vi va 4 pers. blääää. jag sprang därifrån 19:00 sharp. blir förmodligen 11-23 imorgón. (idag)

Angående kommentar på facebook: Jo jag hade faktiskt kul. hahaförlåt att jag faktiskt lyckades se nykter och seriös ut på EN bild. menn då hade jag visst tråkigt xD

Angående ngt jag tänkt skriva:  jag glömde faktiskt. men det var rätt bra. kanske ramlar myntet ner tillslut?

två små porriga bilder på bratsen då...

Juste...vilka ska med på 23 timmars kryssnign på onsdag...om 8 dagar alltså? :)
badabada

//Ekke

RSS 2.0