tidig morgon

Nej faktiskt inte. bara en väldigt sen kväll... kom hem efter att ha jobbat sen 23. Spännande! mkt folk inatt. löningslördag och allt va d va,. så folk var fulla och glada! Avundsjuk Insåg nu att jag kommer bli tvungen att jobba sverige-danmark den 6e juni. vilket suger. men men. ska sova nåon timme. sen bär det av ut till ludde. får inte vrida på dygnet nu. börjar 09 i morgon. så bara o köra hårt.

//Ekke

Bara en liten notis...

Stark uthärdar, Hård spricker... förväxlar eller blandar man ihop dem kommer man inte långt i livet.
//Ekke

chill

Ibland gör man mkt, ibland gör man lite, ibland gör man ingenting! idag har jag bara gjort det sistnämnda.
Kom på för några timmar sen att jag lovat åsa att gå påskrattstock. men hon har ju inte rignt och påmint mig. haha.
max tom och jimmy var nog där oxå. eller är där. det hålle ju fortfarande på.

I morgon hade larsson det aldeles utmärkta förslaget att vi skulle grilla! hoppas på supervädert så det blir bad och så. och att jag kommer upp på morgonen. det är inte det lättaste :'(.

I övrigt finns det inte mycket att säga. måste hitta på något att äta. sen får man se va man skall göra.

Juste, måste betala några räkningar. det suger. hahaha

//Ekke

spring

har super ont om tid igen... ska rtill mor o far o äta. sen nre på stan hörs
//Ekke

döds trött!

På samma sätt som jag inte vart uppe tidigt på länge har jag inte eller varit så här trött på länge... ska upp samma tid i morgon. URK... jaja det är bara att bita ihop. Middag med föräldrarna i morgon. det är kul! :) nej nu är det nog godnatt!
jag har skrivit lite mer på en länre text nu. Hela kommer aldrig att komma ut här. men kasnke delar av den...

god natt sov gott


//Ekke


eeh...god morgon!

Det är seriöst första gången på flera månader jag är uppe så här tidigt. satan va trött man va haha men det gick ju bra. har haft körlektion o nu ska man springa för att sen hem dusha o sen till jobbet. kul kul. Igår blev d inget inlägg för jag hade inte tid. hur hinner folk med att blogga??  nej  nu måste jag uti regnet o bränna lite fett :)

nuss

//Ekke

Världens bästa dag!

Nu kom jag precis hemfrån jobbet efter den mestkatastrofala dagen hittills. jag tror faktiskt att allt jag rörde vid åkte i golvet eller gick sönder eller välte. va ett under att inte bussen krockade på vägen hem. hade varit så typsikt. Det började med att jag fick en kassa låda med 1000 kr  i. fissa vilka valörer det var påå sedlar o mynt. en 100lapp 2 femti en 20, 77 tior, 1 femma 2 enkronor och 6 50 öringar. alltså, jag fick en femhubndring nästan på första gästen... såp då hade jag inga sedlar kvar. o hon blev inte glad åt att få massa tior. sen direkt eftert kom nästa femhundring. dpå frågade jag om vi hade mer växel. nej självklart var det någon som inte beställt växel så... vad gör man. ler och ser glad ut. tappade typ 15 glassar i golvet oxå. inte kul o städa efter. haha välte några drickor o lyckade skalla skiftledaren. HIGH FIVE PÅ DEN     

Så det var skönt att sluta. mindre skönt dock att det börjat regna. jag hade shorts och tisha. jävligt bekvämt. blev super blöt av att åka hem. men ringde o gnällde lite för larsson i telefonen så d ordnade sig. tror att fredagen kommer bli super. längtar så  mkt... dels för att då e d helg. haha...

nej nu ska jag laga mat. förutsat att inte kylen välter när jag öppnar den........

//Ekke


Urtzugg...

Får väl uttrycka hur kul det är att tvätta. haha. va jju på grönan ingår med kusinbarn vilekt gjorde att jag inte hann tvätta igår. men nu går maskinerna. så snart har man alla kläder rena igen :) Ska väl ut o springa en ruinda sen i kväll. får bli lite svalare bara. The road to beach 09 is to f***ing long . men men. Sen äre middag som gäller. men det löser sig. hela frysen e trotts allt full :D

//Ekke

Inte riktigt...men nästan jag!



Nice

//Ekke

Trött

Nu har jag varit så där dålig igen.. haha. men har seriöst inte suttit vid datorn!
E så jätte jätte trött så tror nog kasnke jag ska sova. Helgen har varit kul. vart på grönalund, på 360 och på 50 års fest. KUL :D. Björns fest va riktigt kul. Men måste säga att alla de där som jobbar på tv4 ser mkt bättre ut i tv rutan.

*suck*

nej ska väl lägga mig... så länge. :)
nuss

//Ekke


Grillning, målning och kloka ord

Igår vart en underbar dag på näastan alla sätt. på kvällen åkte vi ut till ludde där vi grillade, pratade skrattade och badade. även om jag kanske var den sopm badade minst. det var varmt och skönt och jag fick leka grillmästare. Alex bailade som vanligt i sista sekunden. Man borde väl inte vara förvånad? men men. det var lite tråkigt. det som däremot var roligare var att emi och fia var med! länge sen man såg de där två filurerna. Fia påstog att jag döda henne med min starka kyckling. men hon åt den med god aptit ändå så så illa kan det ju inte vart? :) Jessica bailade också av, skall vi kalla det personliga skäl???, nej kanske inte.  men jag förstår inte varför tjejen tar det så hårt? gjort e gjort lixom. Och jag vågar slå vad om attg vi fortfarande tycker om henne allihop! aghit? :D aja, vi ska iaf ses i helgen så d blir kul!

För efrtermiddagen nu så är det målning som gäller. skall hjälpa love (kusin) att måla sin lägenhet. hoppas på att det blir kul. var ett tag sedan man såg grabben och det är alltid trevligt! Efter det är det nog Gk som gäller. hoppa studsa.... kanske ut till jonas o ta en biris först? får se det blir som det blir. jag är en väldigt random människa. Längatar faktiskt lite tills imorgon. skall bli jätte trevligt att fira björn (annan kusin),

och så till mina kloka ord som är tagna ur "Fursten av kaos"

"Den första anblick folk får av dig är den som kommer att sitta hårdast fast i deras sinnen. Sådan är världen. man kan stiga ner från en tron, och även om man sedan uppför sig som en bonde i en svinstia kommer alla någonstans inom sig att minnas tronen man satt på. Men om de från början bara ser en ung mank, en yngling från landet, så kommer de att missunna honom att stiga upp på sin tron senare, oavsett vilken rätt han har till det och oavsett hans makt."

"En katt för en hatt eller en hatt för en katt, men ingenting för ingenting!!"

Stand tall that's all!

//Ekke

trött gris

Ska börja med att be om ursäkkt. Hallå jag har faktiskt inte haft tid o sitta vid datorn så mkt att jag skulle hinna skriva mils långa inlägg. Men nu e jag tvungen o göra det mest för att jag fick det påpekat för mig.
jag vet inte vad någon har lagt bakom mina ögon idag, men de känns som om jag stirrar ut genom grus. Är sjukt trött. men det är väl så det blir. vaknade av att jag riktigt kände hur solen gick up. typ kl 05. Mindre kul. men lyckades nästan somna om iaf :D
kommer faktiskt inte på så mkt mer att skriva.
så blev inte mils långt. men iaf löite längre än tidigare inlägg ;)

Jo en sak till. folk säger att tiden är oeändlig. hur fan kan man då alltid få så ont om den.
aja

//Ekke

Snart på väg hem...

Sitter vid pappas dator. Är rätt seg. men d e som d ska vara. Får sevad som höndrer när man kommer hem! ska nog kanske sova :)

//Ekke

Stinkis...

Jag luktar verkligen tok illa... haha
aja.. ska väl snart rulla över till solna.
måste bara dusha först!!!!!!

Sova

Nu tänker jag faktiskt sova... så gonatt!

//Ekke

Äntligen..

..nu har jag dushat. Känner mig så mkt fräshare nu :)

//Ekke

Hjärtat i en daldocka...

Peter skuttade upp ur sängen tidigt den morgonen. På sängbordet hade han kvällen innan lagt ett medelstort paket. Det var, trots att Peter bara var elva år gammal, prydligt inslaget och med en handskriven lapp där det stod: "Grattis på födelsedagen mamma önskar Peter." Han snappade åt sig paketet, sprang ut ur sitt rum, ner för trappan och in i rummet som låg bakom köket.

"Grattis mamma", sa han ivrigt i samma ögonblick som han kom in i rummet. Mamma svarade inte.

Peter stod ett ögonblick och betraktade henne. Hennes huvud var alldeles kalt efter upprepade cellgifts behandlingar. Hon hade massor av slangar som stack ut ur kroppen och över sängen hängde ett dropp. Mamma hade varit sjuk i nio år nu, men Peter kunde inte minnas att hon någonsin sett så sjuk ut som hon gjort den senaste veckan. Då hon kommit hem efter sin senaste operation hade det verkat som om livsglädjen gått ur henne totalt. Peter erinrade sig att hon sagt nåt om att cancern hade stridit sig och att den nu inte gick att operera bort längre.

Han gick fram och puffade mamma lätt i sidan. Hon grymtade till och öppnade ögonen.

"Jag sa grattis mamma", upprepade Peter smått irriterat i det han räckte fram presenten till henne.

"Å tack så mycket vännen", mumlade mamma trött. "Hur mycket är klockan?"

"Halv sju," svarade Peter som var glad att mamma hade vaknat. "Ska du inte öppna den?" Han gjorde en menande gest mot paketet. Mamma började fumla med omslagspappret men fick till slut upp det. Inuti låg en modell av en daldocka. Den var gjord i trä och inte större än tjugotre centimeter. Peter visste att detta var mammas favoritblomma. Han hade köpt den i byns hemslöjds butik.

Då mamma såg blomman tårades hennes ögon. Hon drog till sig Peter och omfamnade honom.

"Tack, tack. Den är jätte fin," log mamma mellan tårarna.

I samma ögonblick hördes det steg i trappan. Pappa tittade in i rummet.

"Godmorgon på er," sa han. Han gick fram till mamma, böjde sig ner och kysste henne. "Grattis älskling." Pappa kastade en blick på Peter. "Ska vi gå ut i köket och laga till lite fika åt mamma?" undrade han. Peter reste sig och gick ut i köket. Pappa följde efter.

Peter hade alltid varit lite rädd för pappa. Det var inte det att pappa var elak eller inte var snäll, utan snarare det att han hade en sån mörk skrämmande röst. Tillsammans med skarpskurna ansiktet fick det honom att se skrämmande ut. Under hela han barndom var det också alltid pappa som hade sagt ifrån, vart den där som tagit alla utskällningar. Vid närmare eftertanke så var väl inte rädd rätt ord. Man kanske kan säga att Peter alltid ville att pappa skulle vara nöjd, för då sa han inget. Oftast när han öppnade munnen var det för att något var fel eller för att Peter hade gjort något han inte fick. Han gillade inte att bli utskälld helt enkelt.

Medan pappa fixade kaffe och saft gick Peter ner i källaren och hämtade tårtan som han och pappa bakat dagen innan. Då Peter kom upp var pappa redan klar med sina förberedelser. De gick in i mammas rum tillsammans, sjungande på, "ja må hon leva, ja må hon leva..." Pappa blev tvungen att mata mamma eftersom hon inte var tillräckligt kry för att äta själv. Peter däremot kastade i sig tårtan och satt sedan otåligt och väntade.

"Tror du att du skulle kunna köra mig till Jerry idag pappa?" frågade Peter. Pappa såg ut som om han var p vippen till att säga nej men mamma sa.

"Kör honom du. Han har inte varit hos någon kompis på över två veckor nu."

Pappa svarade inte men nickade lätt då Peter kastade en vädjande blick mot honom.

Någon timme senare var Peter och pappa på väg ut till bilen. Peter gick in i mammas rum och sa hejdå. Mamma sa att han skulle roa sig så mycket han bara kunde, peter vände och gick vinkande ut ur rummet. Då han kom ut i hallen kom han på att han inte kramat mamma hejdå så han gick tillbaka in till henne. Mamma låg fortfarande och vinkade och tittade rakt upp i luften. Peter som tyckte att detta såg konstigt ut sa till henne, "Du kan sluta nu mamma" mamma slutade vinka och Peter gick fram och kramade om henne. Sedan gick han ut i bilen som pappa redan kört ut ur garaget och så åkte de.

Jerry var Peters bästa kompis och de hade hängt ihop sedan de var tre år. Efter lite drygt tio minuter stannade pappa utanför Jerrys hus. Peter hoppade ur och lyssnade bara halvt då pappa sa att han skulle komma och hämta honom vid fyra tiden.

Jerry och Peter hade jätte kul den dagen. De spelade bandy och byggde lego och innan någon av dem visste ordet av var klockan fyra. Det var Jerry som hörde att en bil stannade ute på vändplanen. Och någon minut senare knackade det på ytterdörren. Jerry ropade så högt han förmådde, "kom in."   

 Pappa klev in genom dörren. Det första han gjorde var att krama om Peter hårt.

"Mamma har lämnat oss", var allt han sade. Hans ansikte var tårstrimmigt, och hans röst var grötig. Peter reagerade inte synligt, men det var som om luften gick ur honom. Allting kändes overkligt, som i en dröm. Han försökte hitta tårarna inom sig, men kunde inte hitta några. Han var för bedövad för att kunna gråta.

Lite tafatt sa Peter hej då till Jerry och följde med pappa ut i bilen. Pappa och Peter sade inte mycket till varandra under bilresan hem. Båda hade fullt upp med sin privata sorg och Peter tyckte det kändes som om han kommit till en ny värld, där det inte fanns något annat än sorg och smärta. I sitt stilla sinne undrade Peter hur det skulle gå för honom och pappa att klara sig skälva. Peter hade alltid till mångt och mycket varit mammas son. Den enda roll pappa haft dittills var att säga åt Peter då denne gjorde nåt dumt eller något som var farligt. Det kändes på något sätt onaturligt att han framöver skulle göra allt det som mamma gjort.

Då pappa svängde upp bilen på garageuppfarten undrade Peter om mamma fortfarande var kvar inne i huset. Pappa svarade att hon låg inne på sitt rum och att bårbilen skulle komma och hämta henne om någon timme.

Peter öppnade bildörren och klev ut på gruset som låg framför dörren till huset. Den lätta sommar brisen gick rakt genom hans kläder och fick honom att känna sig liten och sårbar. Någonstans gol en gök, fåglarna kvittrade på och från skogen hördes kuttrandet från duvorna.

En hand på hans axel fick honom att rycka till. Man han lugnade sig snabbt, det var pappas hand.

"Kom, vi går in." Sa han tyst. Pappa började gå mot dörren. Peter stod kvar några ögonblick och andades in den friska luften nästan som om han försökte hämta kraft från omgivningen. Sedan följde han efter pappa.

Inuti huset var det varmt, och Peter kände sig genast instängd. Det var som om luften i huset inte räckte till. Men han tog ändå av sig skorna på hallmattan och lunkade vidare in till köket. På köksbänken stod resterna av mammas födelsedags tårta som pappa tydligen inte orkat plocka bort. Peter flyttade blicken från tårtan och tittade försiktigt in i mammas rum.

Mamma låg på rygg och stirrade rakt upp i taket. Peter hade nog, om han inte vetat att hon var död och om han inte sett att ögonen var öppna, trott att hon sov. Hon var lite blek i ansiktet, och när Peter gick fram och skulle fatta hennes hand kände han hur stel hon vart.

"Hur länge har hon varit död?" undrade Peter rakt ut i luften och förväntade sig inget svar.

"Hon gick bort klockan 14:45," kom pappas tysta svar. Peter vände sig om och såg att pappa stod i dörröppningen.

"Har du sett vad hon har i andra handen Peter?" frågade pappa.

Peter svarade inte utan böjde sig istället över mamma för att kolla på den andra handen. Handen var sluten runt den lilla daldockan i trä som Peter hade gjort på slöjden. Nu kände Peter det som om det skulle vara ett bra tillfälle att gråta, men han hittade återigen inga tårar inom sig.

"Jag går ut en sväng, pappa."

"Gör det Peter ,men var inte borta för länge."

Peter halvsprang ut ur huset. Väl ute tog han ett djupt lugnande andetag. De friska dofterna av blommor fick honom att tänka på modellen av daldockan som mamma haft i handen. Det var tydligt att hon hade tyckt om den för annars skulle hon inte ha klängt sig fast vid den så förtvivlat. Plötsligt insåg Peter att han stod mitt i ett hav av daldockor. Deras runda, gula blommor vajade en hit och en dit i vinden. Han hade helt omedvetet gått till slänten där han och mamma alltid brukade plocka dessa blommor. Mamma hade ofta kallat blomman för smörboll, ett namn som Peter tyckte var ganska lustigt.

Nästan utan att tänka på det började han plocka blommorna. En efter en plockade han de. Till slut hade han en rejäl bukett blommor. För Peter påminde deras svaga doft om de somrar som varit. Dessa somrar hade han och mamma gått omkring i skogen och plocka bär eller svamp, och vänskapligt retas med varandra. Det hade varit lärorika utflykter och Peter hade lärt sig namn på både blommor och svampar. Men nu var det slut med det. Det enda han hade kvar var minnena och kunskapen.

Peter mindes hur mammas vänliga ansikte brukade spricka upp i ett glatt leende då Peter föreslog att de skulle gå ut i skogen och plocka svamp. Han kom ihåg den där kärleksfulla blicken som han bara hade fått av henne och aldrig någon annan.

Ganska tung till sinnes började han gå hemåt. Då han närmade sig huset la han märke till att bår bilen hade kommit. Innanför dörren stod det två kostymklädda män. Peter brydde sig inte om dem utan gick raka vägen in till rummet där mamma låg. Han noterade att de hade tagit bort alla slangar som hade hängt runt henne och att hon nu såg väldigt fridfull ut. Händerna var slappt liggande vid sidorna och det såg nästan ut som om hon log där hon låg. Det var länge sedan Peter hade sett hennes ansikte så avslappnat. Han gissade att det berodde på att hon haft mycket ont de senare åren.

Hen såg ner på buketten med blommor som han höll i händerna i något som liknade ett krampaktigt grepp. Försiktigt lirkade Peter upp mammas högra hand, la dit blommorna och slöt den igen.

"Grattis på födelsedagen," viskade han, och lämnade sedan rummet.



//Ekke


Seg

Otroligt seg dag idag... känner inte för o skriva riktigt. kanske ändrar sig.

//Ekke

datatrubbel, grönan och fotboll...

Vet inte riktigt vart man skall börja skriva , sitter i allafall i ett mrökt jävla rumm med min bärbara dator. va en propp som gick igår kväll och har inte fått tag i nya (( fett irriterande)) men va ksa man göra... skönt att man har mobilt bredband. Satan va less jag e på söndagar. det borde vara som vilka andra dagar som helst men det är fan stängt överallt. när man väl behöver ngt riktigt mkt... Förstår för övrigt inte hur säkringen kunde slå ut... hade bara datorn på och skulle tända lampan. FITTA rent utsag. jag pallar inte... men men livet skall inte vara enkelt. då vore det tråkigt.

Insåg idag (och igår) hur pass handikappad man e utan internet och el. jag bara låg io stirrade i taket. man kan inte läsa... man kan inte se på film, man kan inte surfa runt på nätet. blä blä. man ser fan inte ens för o städa. *suck*

Vart en super snabb tur på gymet idag. sry larsson men va tvunggen o fixa säkringeen o sen vart det hem till mor o far för att äta middag. Lammstek är faktiskt väldigt gott!  enny blev super glad åt att se mig. vi lekte rätt länge o sen somna hon vid mina ben :).

Om vi hoppar tillbaka en dag i tiden så va jag, fia, antonios, stang och ludde på grönan och röjjde runt. Ska se om jag kan kaopa några bilder därifrån senare. Vi skrattade drack åkte och skrattade... det sjukaste va nog när vi va i lustiga huset. På slutet är det ju mattor som man ska åka på. fia ville inte,  och greken, ludde o stang åkte alla tre på en matta. så jag fick åka själv. då får jag värsta iden. JAG SKA LEKA ALADDIN! :D Så jag sätter mig med benen i kors, och armarna snett ut med tummen o pekfingret ihop. typ mohammed ställning ;P  (tror jag). slänger ur mig ett "Auuhm" och åker ner. gissa om bilden blev klockren. stang köpte den. PÅ EN T-Shirt. SHIET han kommer gå runt med mig på magen. SJukt!!!. Favoriten är ju annars extreme. den e så jävla skön o åka. love it!

Tillbaka till idag.

Efter middagen hos mor kom jag hem till rinkan. då va yones här. så vi spelade lite PES. haha grabben åkte på stor spö av greken. o då hade han ändå fått 3 röda kort!! Fult spel alltså. vad gäller mig så åkte jag på pisk mot båda. ärligt, jag spelar så sällan tv spel så jag va nöjd med ett straff mål och ett spel mål..  Man ska vara solt över det man åstakommer :)

Nu är det snart dags att se Detroit vs Chicago. Första konferensfinalen i stanly cup. Hoppas Red Wings vinner. är vältyp 45 min dit. längtar. Nu jävlar  ska vi tydligen se taliban nytt (aljazeea)... eller inte... snubben zappar  värre än mig.  och jag e snabb på o sappa. tkr att det ofta bara e skit på tv.

Så. då ber jag om ursäkt för ett mkt rörigt inlägg. återkommer imorgon.

sov sött och dröm om småkryp ni mött ;D

//Ekke

På väg

Ska på grönan nu... ska bli kul :D
e lite sen så hinner inte skriva :P
tjing

//Ekke


Standing at the edge of the world...(Bleach amv) (A)


Time...

In revolving time wounds appear and tranform into scars

Bleach Amv


Party fredag!

Otroligt taggad inför ikväll! kommer bli grymt som alltid! fast just nu är jag trött. men jag kommer igång fram mot kvällen!!
En puck till lilla larson angående att det är svårt att hitta bra hjälp... om du skrev en blogg när du e aspackad så tror jag att det skulle bli lite stavfel i din oxå!!

//Ekke

Fan va man kan tveka då...

Åter igen... jag är en nattuggla. Älskar de här tysta lugna timmarna mitt i natten när man kan tänka, vara för sig själv och inte störas av annat än sina egna tankar! Just vid den här tiden, när den första rodnaden på himlen börjar visa sig, det är då jag är som mest i balans med mig själv, med den jag är. Inatt har rätt mkt tid gått åt till att fundera. Ibland blir det så, men för det mesta inte.
För er som inte vet så skriver jag rätt mkt, särkilt på kvällar och nätter. Det är som om jag kan samla tankarna bättre, få en helhet i saker och ting. För att skall man vara helt ärlig så är jag lite disträä. haha I alla fall... för att komma tillbaka till att jag skriver rätt mkt. Det finns känslor som jag aldrig har kunnat formulera i ord när jag pratar med folk, saker som jag vet att de aldrig skulle kunna förstå.
Risken finns oxå att folk missförstår, tror att man kanske inte vill prata om det, eller i värsta fall, tro att man vill prata om det fast man inte vill. Ja ja. De flesta tankarna har gått till om det kasnke är dags att publicera lite texter för en bredare publik. Inte bara dikter och kortare strofer utan noveller. Jag har inte helt bestämt mig. men ska lägga ut EN novell nu inatt. Jag lovar att det inte kommer fler den här veckan! men om det slår väl ut så kommer det komma fler.
Tro nu bara inte att jag är helt känslokall normalt sett. jag kan visa känslor om jag tycker det är nödvändigt. men man skulle väl på något plan kunna kalla mig känslomässigtförstoppad...
hahaha
Jag hoppas ni gillar den första novellen jag lägger ut. och juste en sak till. alla mina noveller är INTE sorgliga.
Enjoj!

//Ekke

Huh?

Jag mår fortfarande halvtaskigt sen igår. vems ide va d att ta alla shottar?? okej den kanske va min men iaf! Vi va nere på nån söder klubb. rätt sunkit men d va iaf en rätt välfyld skiva. vilket gör att det blior lite roligare. larsson fick saker kastade på sig och började blöda över ögat. nära att bli bråk där men det klarade sig. sågott som. jag e jätte seg, mår illa o vill bara dö. men lite jobb måste man göra ändå. så e snart på väg ut genom dörren. DAmn it jag lääängtar såå tills imorgon. då e jag ledig :D o sen blire tresexti. och en ännu värre baksmälla på lördag.

Om man ska utvärdera gårdagen lite mer så kan jag säga att musiken sög stenhårt. Jag har inte insett hur förälskad jag blivit i hardstyle musiken. allting e segt, tempofattigt och går inte o dansa till. tror vi släppte loss ordentligt på typ en låt under 4a timmar. o d suger ju rätt hårt. eller hur?  Vart väl kasnke därör behovet av att dricka blev så stort. för övrigt blev det lite blackjack oxå :/ gick skiiit. shit happens all the time.  men jag kan leva med det :) det är kul att spela. ibland vinner jag ibland inte.

Börjar kännas som att det är dags att gå till casinot snart igen! spela lite live holdem. ska nog köra på lördag! eller...vi får se!

//Ekke

Full = ta mig inte seriöst

okej...har druckit mkt... för mkt... det är inte okej. inte på en onsdag. men va jävligt kul ikväll ändå. nästan. musiken sög. inget går upp mot gk! men iaf... lite dricka, dans och så eftger så mår man super.. tror dock inte jag kommer må lika bra i morgorn. men men,. det är inte lätt när det är svårt. hoppas att fredagen skall rocka fett. någon som vill med till göta källare??? det är bara att skrtiva.. vi kommer vara där! jag lovar. Ludde blev ner mejjad av en glasskärva idag. jag va sååå nära att slå till någon men larsson backade och jag hann klugna ner mig så pass att det blev jag sopm driog bort honom från striden. det va för nära att bli bråk. larrssons öga bara rinner. stackars han. men men som sagt. det är inte lätt när det är svårt. nu ska vi se färdigt hockeyn o sen sova. jag i min säng. greken i sin o larsson på soffan.ö på fredag kör vi!!!

//Ekke

Depå stopp

Jaha... halvtid kanske man kan säga. kom just inrusandes frpån jobbet. trött och svettig. Sk in i dushen nu. men först ska jag häva i mig några miller. Godare öl finns inte... Ska på skiva ikväll. KUL :D hoppas på en bra kväll. Tycker faktsiskt dagen har gått rätt segt annars. men iof blir det alltid så när man väntar på något..inte sant? Nej dushen ropar på mig. hörs!

//Ekke


Miller is the siet

För mkt!!!

Som sagt..blev på tok för mkt Cola. o nu sitter jag här... klarvaken, förbannad på mig själv och funderar på om det är värt o ge sig ut o springa en sväng. Jag får jätte konstiga tankar på nätterna jag vet , men e sån. För 10 min sen kände jag ett sug efter o ställa mig o laga mat. shiiet kl e 02. på en tisdag. och jag e hungrig... ska upp om inte alltför många timmar, därför jag är arg. jag behöver sömnen. min fina skönhetssömn. Om jag växte ifrån att jag va söt kasnke jag kan sova tillbaka lite!  men va fan. man har väl gått utan sömn tidigare?! Man är ju trots allt en stolt svensk amfibiesoldat! hahaha

Det roliga med kroppen, och hjärnan, är att man kan överanstränga sig så mkt innan man verkligen ger upp. men en vanlig dag, ja då ger man upp efter 15% av sin kapacitet. Jag vet att jag klarar 3 dygn utan sömn. jag vet att jag klarar flera dygn blöt, kall och utan mat. men jag utsöätter mig inte för det. regnar det går jag helst inte ut. Är det kallt skyndar jag mig. Det är helt vansinnigt va bekväm man e. Jag kan springa 1 mil utan större problem. men jag ger helst upp efter 600 meter. är man vek eller bekväm. jag föredrar bekväm. även om jag tror att en viss bodenkille kommer tycka ngt annat.

aha... jag lär bli här hela natten... så om någon e vaken. hör av er! :P

//Ekke


Cola

har druckit för mkt av skiten... igen. kan väl inte hjälpas. och ja ludde vi ska gå o gymma. jag behöver botgöring xD
jag tappade räkningen på fjärde burken. usch. jag som varit så duktigt. allt det är väl borta nu :/ bara börja om igen. gör om gör rätt. jaja. nu är det typ dags för sängen sötnosarna. men vi lär höras. imorn äre jobb o studentskiva som gäller. så lär bara bli ett snabbt inlägg på morgonen och kanske ett mitt på dan om ni har tur.

//Ekke

Evighet

Tills mörkret har svunnit och vattnet är slut, in i mörkret med blottade tänder, utslungar mitt trots med mitt sista andetag, trotsar döden intill den yttersta dagen... Det är allt jag har, det och en strid jag inte kan vinna, men aldrig sluta utkämpa!

//Ekke


Gääsp

Lyckades inte somna förrens 05 imornse. smidigt...eller inte.  Naturligtvis var man tvungen att se Washington vs Pittsburg, sjätte matchen i den matchserien. o CAPS vann :D. Neat. Imorgon natt är det sjunde avgörande. jag hoppas att caps och bäcckis går vinnande ur den. det är en sjukt tät matchserie. vart 5-4 i sudden inatt. och tror d blir lika snorigt tight imorn med. näää... jag ska försöka hoppa in i dushen o sen rulla iväg. är så sjukt trött... alla dagar kan inte vara perfekta. men men

//Ekke

Love... Några av er har läst den förut!

You can't love anyone or anything until you love your own existence.
Love can only grow out of respect for your own life.
When you love yourself, your own existence, then you can love someone who can enhance your existence, share it with you and make it more plesurable.

When you hate yourself and belive your existence is evil, then you can only hate, you can only expierence the shell of love, that longing for something good, but you have nothing to base it in but hatred. Then you only want someone to justify your hatred, to be your partner in selfloathing.

To truly love someone, you must revel in their existence becuse they make life all the more wonderful. If you think life is corrupt, then you are sealed off from the frutiton of such a relationchip, from what love really is!

//T.Goodkind med ändringar av mig.

Kan han så kan jag...

Med risk för att verka tjatig och herma ludde... men jag lägger ut två bilder från i fredags ändå. Larsson...du va bara två dagar snabbare än mig...men skyller på att bloggen inte va uppe då ;)


Jonas och Ludde kör hela registret uppe på scen ;P

Snacka om o showa off liksom...

Och... Jag skulle naturligtvis INTE vara sämre ;D

Ja inte fan vet jag... men rätt nice ändå


//Ekke

Uppdateranden

Så sitter man här o svär åt att datorn inte gör som man vill. Det blir aldrig som man tänkt sig. eller som Larsson brukar säga. det är inte lätt när det är svårt. haha. men men. det är bara att inse att man själv är för dålig på vissa saker. men nu ger jag upp. är ändå rätt nöjd med hur det börjar se ut här! Om man frångår datorn lite så har jag nästan ingen plats alls i mitt rum. nu är allt tömt och flyttat. ska lämna nycklarna till pappa nästa vecka. så då kommer jag inte in i lägenheten i solna längre. Det är så grymt skönt o bo själv. minus disk. det suger o diska. MÅSTE fixa en diskmaskin!! när jag får råd. längtar som fan tills det är fredag igen. men innan dess ligger det två arbetsdagar. Börjar jobba på donken nu till veckan. ska bli skönt med ett jobb men fasta tider. Ikvälll/natt ska man se Capitals spöa pittsburg. Go Go Go caps och bäckis! Funderar oxå över vilka spelare som ska med till OS nästa år. Enligt mig platsar bara två spelare från svenska ligor i ett OS lag. Det är: K, Jönsson, Tedenby. Från KHL vill jag ha med Winhandel, Omark och Harju. Från NHL är jag mer tveksam. Men, Odoya och Murray SKA med ( fatta vilket backpar dem skulle utgöra) Zetterberg är oxå given. . Spelare jag inte vill se är: Sundin och Forsberg! Dem har gjort sitt. Nu är det dags för den "nya generationen" med Z saom anförare att erövra och försvara guldet!

//Ekke


smiil

Det är kanske lite sjukt att man kan sitta och ha kul åt så många olika saker samtidigt. har varit hemma hos pappa i 2 dagar nu. Så obeskrivligt skönta att Ingse inte är här. tror faktiskt pappa oxå tycker det även om han inte säger det rent ut. Så här kul har vi inte haft det på jätte länge. antar att jag ska tbx hem ikväll. men men. mitt rum här är helt tomt nu så när som på sängen. Det är oxå en konstig känsla.- lägenheten jag har är däremot fullproppad. bläää... så först städa här, sen städa där. jaja. hittade för övrigt bilder från när jag va liten. sånna där gamla kort xD. man va lite småsöt då. har nog vuxit ifrån det :/

nej nu ska jag se på tv.-

tjing

//Ekke


Snart snart

Det är helt fantastiskt hur snabbt saker ändrar sig...
Va ute till min lägenhet och lämnade fler saker och då svor jag över att jag glömde glajjorna. Nu regnar det istället. Ingse är i Oslo o hälsar på mina systrar så jag och pappa är ensamma. Har ju egentligen flyttat men det är rätt kul att bara vara vi två. Snart är det käk oxå :D pappa fixar entrecote o massa andra go saker. känns som om min mage håller på att vända sig ut o in av hunger. jaha... så fick man inte vara kvar här längre :P "har du satt på vittvätten" hör man från köket, NEJ jag har INTE satt igång den... så får väl göra de då...
fotboll med pojkarna kl 18. i regnet. MYYYYS

c ya


//Ekke

As the days wind down...

..trying to blame someone else is just running away.
I wanna hold you when you're gone, I'm selfish like that.
Anyways. I'm sorry...

//Shojo S Scandal

Städa och äta

Jag vet inte riktigt vad det är som suger mëd tidige mornar. Men det går i alla fall inte o komma upp ur madrass jäveln. på något sättär det som att den är en magnet. oavsett hur pigg jag e när jag vaknar så dras jag tillbaka såfort jag reser mig upp. Dt var mkt svårare o gå upp idag nu när jag vet att jag ska städa hela dagen. Det suger...men är lite stolt att jag kom upp ändå...händer inte varje dag..

//Ekke

Nytt utseende och nytt namn!

Då vart det alltså dags att sparka igång den nya bloggen här. Den gamla var väl helt okej men jag känner för att börja om på nytt. Utseendet kommer alltså att ändras framöver men det ser ut som en bra början! Just nu är jag äckligt trött så ska nog gå och sova. Återkommer i morgon med nya inlägg...

tills dess...ha det gott och dröm sött
//Ekke

RSS 2.0